Snel meer rust en harmonie in je gezin

'Hoe ga ik nou om met die drift- of huilbuien van mijn hooggevoelige kind?' Hoe vaak is die vraag door je hoofd geflitst? Misschien ging het de afgelopen week iets beter en had je kind niet zo'n last van boosheid of uitbarstingen? Maar hoe gaat het straks?

'Wat kan ik nog meer doen om mijn kind te helpen omgaan met z'n emoties en hooggevoeligheid?' Regelmatig zit je met je handen in het haar en ben je op zoek naar tips om 'm te begeleiden. Je kind is dan net als een slapende vulkaan, die elk moment weer kan uitbarsten.  
En wat je ook probeert; je bent consequent, je treedt streng op of reageert juist heel lief. Je kind wordt niet rustiger en blijft boos of ontroostbaar.


Ben jij een hooggevoelige moeder en
​komt dit je bekend voor?

 • ​Je voelt je onzeker. Je bent een goede moeder, maar omdat het niet goed gaat met je kind, begin je steeds onzekerder te worden of je het allemaal wel goed doet.
 • Je worstelt met de opvoeding van je kind en belandt regelmatig in een strijd. Steeds kijk je op Facebook naar tips en ervaringen van anderen. bijna Elk moment van de dag ben je ermee bezig.
 • Je ​bent moe en overprikkeld door alles en hebt daardoor een kort lontje. Je hoort jezelf snauwen tegen je kind(eren) en je partner. Dit moet stoppen!
 • Je voelt continu de druk en onrust, waardoor je moe en overprikkeld bent en het je niet echt lukt om tot jezelf te komen en te ontspannen.
 • ​je vraagt je af of je wel geschikt bent om kinderen op te voeden. Het voelt alsof je faalt.


"Het lukt me niet om grip te krijgen op de emoties van mijn kind ..."​Toch geloof ik dat het jou ook lukt om ​meer rust en harmonie te krijgen.
Als je nu nog regelmatig in een strijd belandt met je kind, ontbreekt het je waarschijnlijk aan kennis en vaardigheden. Weet dan dat er een oplossing is. Je hebt gewoon nog wat te leren om je kind te helpen grip te krijgen op z'n emoties.

​Opvoeden is net als dansen. Zodra je de danspassen kent en deze met gevoel achter elkaar zet, dan ontstaat er een prachtige dans. Maar dat kost wel tijd en inspanning. Openstaan voor feedback en doorzettingsvermogen. In mijn coachingsprogramma 'Hooggevoelig opvoeden' ontdek je de stappen en leer je hoe je ze zet, ​​zodat je een liefdevolle band met je kind opbouwt.

Elke danspas leg ik je stap voor stap uit, zodat je weet hoe je het beste reageert als je kind op ontploffen staat, een drift- of huilbui heeft en hoe je overprikkeling voorkomt. Ik gebruik deze manier van begeleiden nog steeds en heb hierdoor een fijne en liefdevolle band met mijn kinderen opgebouwd.


"Ik ontdekte door mijn dochter dat we allebei hooggevoelig zijn."

​Ik was een goede moeder, maar wist niets over hooggevoeligheid. Laat staan wat je moet doen als je kind overprikkeld is. Als kind deed ik wat mijn ouders zeiden en als ik ergens last van had, dan moest ik me bij wijze van spreken niet zo aanstellen.

​Ik besloot alles te leren over hooggevoeligheid en paste dit toe. Ik hielp mijn dochter om te gaan met haar hooggevoeligheid en tegelijkertijd hielp ik ook mezelf.  Inmiddels was ik er namelijk achter gekomen dat ik 't ook ben. Mijn dochter heeft zich ontpopt tot een jongedame met een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Ondanks dat 'overprikkeling' overal op de loer ligt, zorg ik ervoor dat we genieten van de mooie kanten van hooggevoeligheid. Dat heeft de zoektocht om mijn eigen kind te helpen, ons opgeleverd. Dat ik hooggevoeligheid niet zozeer als een last zie, maar als een lust.

Soms voelt het alsof ik een mysterieus geheim met me meedraag. Je hooggevoelige kind begeleiden, kan zo gemakkelijk zijn, als je maar weet wat je moet doen en hoe. Daarom wil ik dit graag met je delen, zodat je meer rust en harmonie hebt en meer geniet van en met je gezin. Want dat gun ik jou ook.


​met hooggevoelig opvoeden
​leer je:

 • ​wat hooggevoeligheid precies inhoudt, zodat je meer begrijpt van je kind.
 • Hoe je omgaat met overprikkeling, zodat het niet of minder vaak tot een drift- of huilbui hoeft te komen.
 • Welk type Hooggevoeligheid jij en je kind hebt, zodat je weet wat jij en je kind nodig hebben.
 • ​Hoe je met je kind omgaat, zodat hij of zij zich gehoord en gezien  voelt en je een liefdevolle verbinding hebt.
 • ​hoe je kind zichzelf meer durft te laten zien en meer zelfvertrouwen krijgt, zodat  hij of zij goede cijfers haalt.
 • Hoe je kind kind​ grip ​krijg op zijn of haar emoties, zodat je kind zich gelukkiger voelt en het gezellig is thuis.
 • Hoe je meer tijd en energie overhoudt, zodat je meer geniet van je leven en je gezin.
 • Hoe je je kind begeleidt, zodat hij of zij uitgroeit tot een evenwichtige en gelukkige volwassene.
 • Hoe je meer tijd overhoudt om je te ontspannen en te genieten van en met je gezin.
"

​Mijn reden om mee te doen was om meer te weten te komen over hoe een hooggevoelig kindje denkt en voelt. En om inzicht te krijgen hoe ik het beste met ons meisje om kan gaan. Naast de vele leermomenten is ons resultaat vooral genieten van de kleine dingen. En leren positief te blijven. Het is een aanrader voor iedereen, ook omdat je met vragen terecht kan bij Christine."


​Sandra

​​op deze manier werken we

​Gedurende 2 maanden ​doe je iedere week een module die bestaat uit een aantal lessen. Je leert hoe je je hooggevoelige kind moet begeleiden en hoe je een liefdevolle verbinding met hem of haar opbouwt, zodat je meer rust en energie krijgt.

Na aanmelding krijg je toegang tot de Hooggevoelig Opvoeden community. Een groep gelijkgestemde moeders die jou heel graag verder wil helpen door tips en ervaringen te delen. Je vindt daar veel her- en erkenning, omdat zij ​soortgelijke dingen meemaken ​als jij. Waardoor je je begrepen voelt. Ook ervaar je support. Je staat er niet alleen voor. En jouw successen zijn natuurlijk ook erg belangrijk! Daar doen we het natuurlijk voor. Die vieren we op feestelijke vrijdag.​

​belangrijk om te weten

​Dit programma is niet voor iedereen. Ik ben daar graag open en duidelijk over. Je hebt misschien weleens gehoord dat als je doet wat je deed, je krijgt wat je kreeg. Alleen moeders die ook al vinden ze het spannend, bereid zijn om dingen anders aan te pakken, aan zelfreflectie doen, zullen ​het maximale halen uit 'Hooggevoelig opvoeden'. ​

En ik  ben pas tevreden als jij dat bent. Dat is mijn belangrijkste motivatie. Daarom vraag ik jou dan ook: Neem jij jezelf serieus? Vind jij jezelf en je kind belangrijk? ​Neem je alles wat je straks krijgt aangereikt als een spons op? Stel je vragen en pas je dingen toe? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen, want dan weet ik zeker dat je datgene bereikt waar je zo naar verlangt. Meer genieten, maar ook rust en harmonie in je gezin.​

​investering

​​Jouw investering in ​de online training 'Hooggevoelig opvoeden' is niet 197 euro, maar 97 euro. Je krijgt dus 100 euro ​korting! Deze actie is ​alleen deze maand geldig. Daarna gaat de prijs weer omhoog. Je ​ontvangt een emotiethermometer, herkenbare verhalen, tools voor filosofische gesprekjes, visualisatie- en ontspanningsoefeningen, (knutsel)opdrachten en spelletjes die jou helpen om je kind beter te begrijpen en te begeleiden. Maar ook oefeningen om zelf tot rust te komen en die ervoor zorgen dat je meer energie krijgt en meer geniet. ​


​Je hebt je aangemeld en
wat gebeurt er dan?

 • Je krijgt je inloggegevens van de online leeromgeving, zodat je gelijk kunt starten. Dat kan dus al vandaag!
 • je ontvangt achtergrondinformatie over hooggevoelgheid, zodat je je kind beter begrijpt.
 • Je krijgt praktische tools en tips, zodat je je kind zelf kunt begeleiden.
 • De onderwerpen ​komen in de juiste volgorde aan bod, zodat je leert welke dingen belangrijk zijn in de opvoeding van een hooggevoelig kind en deze toe kunt passen.
 • ​Je bepaalt zelf het tempo van hooggevoelig opvoeden dat bij jou past.
 • Je krijgt ook tips en tools aangereikt om zelf meer rust en energie te krijgen. Hierdoor kom je lekkerder in je vel te zitten, zodat je die leuke moeder kunt zijn die je zo graag wilt zijn.
 • Je voelt je ontspannen, zodat je tijd en aandacht hebt voor de dingen die er echt toe doen.
 • Je krijgt een liefdevolle band met je kind.
 • Je weet hoe je je hooggevoelige kind begeleidt en kan eindelijk meer genieten van en met je gezin.

​veelgestelde vragen

​Wanneer start het programma?

​Hoeveel tijd kost deze training? 

​Is deze training wel geschikt voor mij en mijn kind?